Michael Talent 2018 groot succes!

16 apr 2018

Tijdens deze bruisende editie van Michaël Talent werd een afwisselend programma van muziek, dans en een goochelact gebracht. Hip-hop, rock, ballads en de Beatles, het kwam allemaal langs. Er was zelfs een optreden van het demoteam van het Bertrand!

Lees meer

Klas 3 op excursie naar Amsterdam

12 apr 2018

Een excursie waarbij de zon doorbreekt krijgt altijd net een ander tintje. Woensdag gingen de leerlingen van 3 havo/vwo naar Amsterdam voor een andere lesdag dan gebruikelijk. De groepen waren ingedeeld op basis van hun gekozen profiel en zodra ze op het Centraal Station uitstapten zwermden ze uit naar Artis, Nemo of het filmmuseum Eye.

Lees meer

Galafeest eindexamenkandidaten

06 apr 2018

Vrijdag 6 april 2018 jl. werd het allereerste GALAFEEST georganiseerd door en voor eindexamenleerlingen uit H5 en V6. Met een introducé aan hun arm kwamen zij in galajurk of smoking naar school om samen te genieten van een mooi eindfeest om hun schooltijd op het SMC af te sluiten. En dat doen wij dan ook in stijl!

Lees meer

Leerlingen winnen eerste prijs bij voorronde Olympic Moves

29 mrt 2018

Vandaag, donderdag 29 maart, was het zover: de voorrondes van Olympic Moves Tennis. Olympic Moves is het grootste interscholaire sporttoernooi van Nederland. Vandaag moest er gestreden worden om een ticket voor de landelijke finales op Papendal in juni.

Lees meer

Eindexamenpresentatie Beeldende Vorming 2018

26 mrt 2018

Afgelopen vrijdag was er in de aula de eindexamenpresentatie van leerlingen uit havo 5 en vwo 6 die het vak Beeldende Vorming in hun pakket hebben. Ouders, medeleerlingen en andere belangstellenden werden in de gelegenheid gesteld om kunstwerken te bewonderen die in de afgelopen twee jaar zijn ontstaan. Zo was er een film te zien en ook enkele werken die het resultaat waren van het bezoek aan de NDSM-werf waar leerlingen een workshop volgden bij kunstenaar Rombout Oomen.

Lees meer