Europese eTwinning prijs voor onze docent Dennis Jurhill

11 dec 2018

Dennis Jurhill (docent Engels) reisde 6 en 7 december af naar Wenen om een Europese prijs in ontvangst te nemen! Het project "Cultural Heritage" is gekozen uit 1.572 inzendingen en hij heeft de runner-up prijs voor de categorie 13-19 jaar in de wacht gesleept. Alle prijswinnaars zijn door Michel Magnier: EU director voor cultuur en creativiteit in het zonnetje gezet. Met een mooi certificaat keerde hij trots huiswaarts.

Lees meer

Terrariumwerkgroep naar de Terrariumbeurs

04 dec 2018

Afgelopen zondag is bijna de volledige terrariumwerkgroep weer op excursie geweest. Zoals ieder jaar in december was er in het Expocenter in Houten weer één van de grootste terrariumbeurzen van Europa waar een keur aan exotische dieren te bewonderen viel.

Lees meer

Technasiumonderwijs zoals het hoort

30 nov 2018

De leerlingen van het SMC vinden steeds beter de weg naar het Technasiumlokaal, waardoor het onderwijs binnen het Technasium invulling krijgt zoals wij dat voor ogen hadden toen we drie jaar terug startten met het Technasium. De leerlingen uit v3t1 zijn bezig met een keuzeproject en werken gedurende het jaar in blokken aan iets waar hun hart ligt.

Lees meer

Sinterklaas en elf Pieten bezoeken verpleeg- en verzorghuis Guisveld

29 nov 2018

Het is al jaren een traditie: een groep Pieten en de Sint gaan - onder leiding van de sociale commissie - op pad om mensen in de omgeving van de school een mooie middag te geven.

Lees meer

Appen op de fiets? Dus niet!

29 nov 2018

Donderdag 29 november bezocht TEAMALERT.NL de school. In de pauzes en tussenuren werden de leerlingen uitgedaagd om na te denken wat veilig en onveilig gedrag is op de fiets.

Lees meer