Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Bezoek uit Gambia

16 oktober 2018

Maandag 14 en dinsdag 15 oktober heeft Phoday Touray (lokale manager van de stichting Gambian Children First) bij een aantal lessen LV gesproken over de politieke situatie in zijn land en over de migratie. De leerlingen waren bijzonder aandachtig en belangstellend, ongeacht welke klas dan ook (van v2 tot h4/v4). Er werden goeie, oprechte vragen gesteld waardoor er een interessante uitwisseling ontstond van twee totaal verschillende werelden.

Phoday zei elke keer weer hoe geweldig hij het vond dat hij in élke klas zulke mooie stoelen en tafels zag staan. Zóveel faciliteiten die iedereen hier standaard tot zijn en haar beschikking heeft. Hoe bijzonder het is dat deze kinderen al deze mogelijkheden hebben, zo vertelde hij de leerlingen.

Na afloop van de les kwamen veel leerlingen hem de hand schudden en bedanken. Hartverwarmend! Ál deze indrukken, álles wat hij ziet en ervaart maken diepe indruk op hem. 

Namens Phoday hartelijk dank voor deze warme ontvangst. En hoe warm wij het ook vinden, hij heeft het best wel koud!



« ga terug