Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Een dag naar Keulen met 3 havo

20 oktober 2018

Op donderdag 18 oktober was het eindelijk zover. Onze Keulenexcursie voor derde klassen havo zou plaatsvinden. Om 7.45 uur stond iedereen klaar op de Zaanse Schans voor vertrek. Nadat nog enkele fietsen naar de fietsenstalling op school waren gebracht konden de bussen eindelijk vertrekken.

Het was een rustige reis, met leuke muziek van onze leerlingen en ondanks een kleine file kwamen wij maar 15 minuten later dan gepland aan in het mooie Keulen.

De leerlingen wisten wat er van ze verwacht werd en nadat zij kennis hadden gemaakt met hun begeleiders uit V6 en V5 konden zij op pad gaan. Sommige groepen begonnen in de Dom met een flinke klim naar de toren, anderen met hun stadsspeurtocht en weer anderen met de TimeRide VR, een virtuele reis door historisch Keulen. De klim naar het puntje van de Domtoren vonden sommigen vermoeiend (moeten we echt al die trappen op?), maar eenmaal boven vond men het toch zeer de moeite waard. 

Aan het eind van de middag was er voor iedereen nog een uurtje vrije tijd, waarbij er nog flink geshopt en gegeten werd. Om 17.45 uur stond iedereen weer keurig klaar om in de bus te stappen na deze ontzettend leuke dag. Wij willen iedereen bedanken die mee is geweest als begeleiding en natuurlijk onze enthousiaste leerlingen!

Tot volgend jaar!



« ga terug