Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Excursie Brussel met 3 VWO

19 oktober 2018

Donderdag 18 oktober ging 3 VWO op excursie naar Brussel georganiseerd door de sectie Frans en m.n. Mw. Damen. Het weer zat mee, de file op de heenweg minder waardoor het programma voor een deel moest worden omgegooid.

’s Ochtends het bezoek aan het Parlamentarium  waar de zoektocht naar sommige antwoorden op onze Franse vragenlijst toch enigszins moeizaam was en ‘s middags richting centrum waar iedere klas in groepjes uiteen ging voor de wandeling, de interviews met ‘les habitants de Bruxelles’, foto’s maken en het ruilen van de klompjes. Op ‘la Grand Place’ kwamen er regelmatig leerlingen voorbij die bezig waren om locals te interviewen en te filmen of druk in de weer waren met hun wandeling.

De ruil met de klompjes leverde een paar mooie rozen op en vast nog veel meer. Door de Brexit- top was er wat betreft veiligheidsmaatregelen, helikopters boven de stad, politie op motoren en zelfs een militaire oefening, veel drukte en veel te zien. Rond vier uur pikten de bussen ons weer op in de buurt van de kathedraal. Het was een intensieve dag en we hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.

 

 



« ga terug