Reünie St. Michaël 60 jaar!

september 2016

Dit schooljaar bestaat het St. Michaël College 60 jaar.

Zoals u gewend bent, vieren we dit lustrum met een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers. Wij nodigen u van harte uit om, net als bij de vorige reünie, gezellig langs te komen om weer bij te praten met oud-klasgenoten, oud-docenten en uiteraard te zien hoe het met de (Excellente) school gaat.

Plaats: St. Michaël College, Leeghwaterweg 7, 1509 BS Zaandam

Datum: 17 september 2016

Tijdstip: 17.00-00.00 uur

Voor wie: Alle oud-leerlingen en oud-medewerkers

Kaarten: Te koop via https://smcsenses.nl/reunie

1 juni – 16 september:  €10,-

17 september (aan de deur): €12,50

Bij de toegangsprijs is de garderobe inbegrepen. Bij de aanmelding wordt je gevraagd een ‘oude’ foto (uit je SMC-tijd) te uploaden.

Wat is er tijdens de reünie te doen?

Het leukste is natuurlijk om oude bekenden tegen te komen. Om u een handje te helpen zetten we de nieuwste technologie in, neem daarom uw smartphone mee! En net als op ieder schoolfeest draait een DJ in de aula muziek. Er kan dus gedanst worden.

Eten & drinken

Bij de entree kunnen consumptiebonnen worden gekocht (pin en contant). Op diverse plekken in de school kunnen hapjes en drankjes worden gekocht (alleen met de bonnen). Er is voor een ieder wat wils: kleine snacks, poffertjes, hapjes uit de tropische keuken en patat van Hans uit Appelscha (van de Brugklaswerkweek!). Bonnen die worden overgehouden, worden niet teruggenomen.

Sociale Media

Naast deze mail zullen we in de regionale pers een bericht plaatsen en zijn we actief op Facebook: Reünie St. Michaël College – 60 jaar. Op deze pagina plaatsen we de meest actuele informatie. Houd vanaf 1 juni onze website in de gaten.

Uiteraard willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. Door het delen van onze facebookpagina helpt u ons om zoveel mogelijk ex-schoolgenoten te attenderen op de reünie.

Heeft u nog vragen of tips? Dan kunt u ons mailen via:

reunie2016@stmichaelcollege.nl

Hartelijke groet,

De reüniecommissie

 Like ons op Facebook

 

 

« ga terug