Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Candle Light, Party, FIlmnacht 2022-2023

20 december 2022

Spectra leeft weer; leerlingen zijn weer aan het organiseren voor anderen. Heerlijk om met elkaar een plek te hebben waar we kunnen samenwerken, feesten organiseren/vieren en wat daar allemaal bij komt kijken. Gewoon, omdat het kan. 

De organisatie gaat ruwweg als volgt.
Op de voorzittersvergadering worden de komende activiteiten besproken. Meestal is er één voorzitter (mede)verantwoordelijk voor de organisatie van een activiteit, en dat coördineert met de voorzitters van andere commissies. Zoals licht, discotheek, party algemeen. Elke commissie heeft ook weer eigen commissieleden die daar dan weer mee gaan helpen.
Nieuwe ideeën zijn altijd welkom! Uiteindelijk besluiten de voorzitters van alle commissies of een plan doorgaat.

Ik denk dat ik één van de leukste banen ter wereld heb!

Paar leuke feiten die ik tegenkwam van de afgelopen week:

  • dat er 50 man in de aula staan rustig in een rij te wachten om een brownie te kopen voor 50 cent.
  • dat er 3 jonge, enthousiaste leerlingen binnenlopen bij het Spectrakantoor met de vraag of ze alsjeblieft over 2 jaar de musical mogen organiseren.
  • dat mensen na verschillende oproepen zich vergeten in te schrijven voor een workshop en dat ze dan dat ze dat alsnog willen doen en dat het nog steeds mogelijk is.
  • dat je tijdens een voorzittersvergadering van ongeveer 20 minuten de organisatie van Candle Light, de Jungle Party, Paarse Vrijdag, de Brownieactie, de Loterij en een deel van het Kerstproject kan bespreken en dat de voorzitters het enthousiast gaan uitvoeren.
  • dat je met 275 leerlingen een voetbalwedstrijd om 22.00 uur kan bekijken in de Aula en dat dat dan heel goed gaat. Behalve dan dat Nederland niet won :'(

Zomaar één week uit mijn werkzaamheden.

Als u deze brief leest is het Kerstproject net achter de rug. Mijn 25e Kerstproject op deze school.
Een van de mooiste projecten om te doen. Dankbaar weer voor de 5 PWS leerlingen die hun nek hebben uitgestoken om dit op zich te nemen. Fae, Jada, Maddy, Malin en Shanna ik ben jullie dankbaar.

Hieronder foto’s van een aantal activiteiten van de afgelopen periode, zoals Candle Light, Jungle Party, Paarse Vrijdag, en de Filmmarathon.

 « ga terug