Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

SMC Opleidingsschool

10 januari 2022

Ook dit schooljaar leidt het SMC weer met veel enthousiasme twintig aanstaande leraren op in samenwerking met HvA, UvA en VU. Naast een bruisende en leuke school voor havo en vwo is het SMC is ook een academische opleidingsschool voor studenten aan de lerarenopleidingen. Ondanks coronalockdowns leggen we dit niet stil: online gaan de opleiders en begeleiders met de studenten onverstoord verder met het opleidings- en begeleidingswerk.

Leraar zijn/worden leer je vooral in de praktijk van waaruit een stevige brug geslagen kan worden met alle theorie. Leraren zijn mede bepalend voor de toekomst van jongeren. Goede leraren zijn dus cruciaal voor Nederland en daarom is het opleiden van leraren zo ontzettend belangrijk. Daar dragen we als v.o.-school daarom graag aan bij.    
Wil jij een rol spelen in de ontwikkeling van jonge mensen, heb je interesse in het leraarschap en/of zoek je op termijn een stageplek?

Zie https://www.stmichaelcollege.nl/vacatures_en_stages/stages en neem contact met ons op!

Alexander Auerbach
Manager (S)HRM« ga terug