Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

SMC doet mee met finale Technasium-Top-Awards 2019

20 mei 2019

Het SMC heeft met twee technasiumteams meegedaan aan de finale dag in Rijswijk in het kader van de Technasium Top - Award voor het project "Van gas los" . Het is een lange leuke en intensieve dag geweest én absoluut de moeite waard!

Beide teams hebben hun plannen gepresenteerd aan een drie-koppige jury. Zij hebben een warmteplan ontwikkeld voor het SMC waardoor de school binnen 5 jaar van het gas los kan komen.
Uiteraard hoorde een gedegen onderzoek van de bestaande situatie bij dit project, welke alternatieven zijn er beschikbaar én wat kan of moet er nog ontwikkeld worden. Ook daarvan hebben de teams hun plannen aan de jury laten zien.

Verder was er deze dag veel te doen voor de leerlingen. Er waren veel bedrijven en instellingen aanwezig met allerlei innovatieve onderwerpen waar de leerlingen actief mee aan de slag konden. De Stichting Technasium heeft veel energie en tijd gestoken in deze dag en mede daardoor is het een groot succes geworden. Een leerzame en geslaagde dag dus voor onze leerlingen en zeker voor herhaling vatbaar.

Nick Vermeulen, docent O&O



« ga terug