Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Sport na schooltijd 21-22

25 november 2021

Er is ook dit jaar weer de mogelijkheid om te sporten na schooltijd. De lessen, gegeven door professionals, zijn geheel gratis. Opgeven kan via sportnaschooltijd@stmichaelcollege.nl

Planning:

Geef je op via sportnaschooltijd@stmichaelcollege.nl en geef aan welke tijd je wilt komen! 

Skate Days


 

Verslag

Yoga

In deze yogales zijn we bezig geweest met het thema lucht en hebben we veel hartopeners gedaan om ruimte te maken. Ook hebben we in verschillende flows flink getwist waarmee spanning kon worden losgelaten. Tijdens de laatste houding, de savasana, was een aantal leerlingen bijna in een diepe slaap vertrokken:) Zichtbaar meer ontspannen dan bij binnenkomst hebben de leerlingen de 1e schooldag van de week afgesloten. 
Namasté,

Esther van Diermen

Streetkings

Streetkings kwam dinsdag 16 november 14.30 - 15.30 uur weer naar onze school! Met 10 fanatieke leerlingen werden de straatvoetbal trucs uit de kast gehaald. Het was een toffe leerzame les met nieuwe technieken en veel partijvorm.

Streetkings is 's werelds grootste straatvoetbal organisatie en komt van oorsprong uit de Zaanstreek. In 2018 en 2020 waren ze ook bij ons op het schoolplein voor een clinic en een battle in de grote pauze. « ga terug