Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Sportdag 2022 - klas 1, 2, 3

04 juli 2022

In de week van 27 juni was het eindelijk weer zo ver: de jaarlijkse sportdagen voor klas 1, 2 en 3 vonden op respectievelijk maandag, donderdag en woensdag plaats. Dit jaar werd er met groot succes een 6-kamp gehouden bij atletiekvereniging Lycurgus in Assendelft.

Gelukkig vlogen er door het personeelstekort bij Schiphol wat minder vliegtuigen, anders hadden ze zeker moeten uitwijken voor de vliegende speren en kogels. Met wat ‘oergeluiden’ erbij, lieten de leerlingen zien dat ze echt meer konden dan dat ze zelf dachten. 

Ook bij de loop- en sprongonderdelen lieten de leerlingen zien dat ze tot nieuwe hoogtes konden stijgen, wie had er gedacht dat iemand bijna over zichzelf heen kon (hoog)springen?!

Uiteindelijk waren er elke dag een aantal trotse nieuwe eigenaars van ‘Dé SMC sportbidon’, zij hadden een prestatie laten zien waar niemand anders op dat moment aan kon tippen.

Met dank aan alle begeleiders, hulp en inzet van de leerlingen kijken wij weer uit naar de sportdagen van volgend jaar.

De LO-sectie« ga terug