Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

This Year’s Paragons

08 juni 2021

Dit schooljaar jaar vierde het SMC een lustrum van het zogenaamde ‘Fast Lane English‘, een programma uitbreiding van de voorheen al jarenlang succesvolle Cambridge lessen.

Deze intensieve cursus is toegankelijk voor vwo5 leerlingen die normaal gesproken na een drietal zeer strenge toelatingstoetsen in vwo4, in 1 jaar tijd naast het behalen van een ’Cambridge Certificate in English’ eveneens het vak Engels op vwo niveau versneld afsluiten.
Dit jaar liep het echter anders door corona. Anders dan voorheen begonnen de kandidaten dit jaar bij uitzondering aan hun Fast Lane programma zonder de gebruikelijke toelatingstoetsen. Er werd veel van hen gevraagd, vooral omdat een aanzienlijk deel van de lessen online plaatsvond.


Op de foto van links naar rechts: 
Mw. Drs. Miriam Ruigrok (rector), Amy Nederveen, Inez Heinhuis, Nidal Maas, Lotte Nijman, Sirinda Kelvink, Jelle Winnubst, Ida Konijn, Finn de Ridder, Tycho Lust, Youni Bottema, Lisa Konate, Jasna Ceric, Anne Duijn, Shadi van der Pol, Esmee Oosthuizen, Dennis Jurhill (docent)
Ook geslaagd, maar helaas niet op de foto: Charlotte ter Heide

Desondanks wisten deze toppers zich te handhaven en allemaal te slagen voor hun Cambridge Engels examen. De resultaten van hun eindexamen moeten nog even op zich laten wachten, maar als hun docent Engels heb ik er alle vertrouwen in dat ze dit bovengemiddeld zullen afsluiten. Zij mogen met recht trots zijn op zichzelf en zich rekenen tot de allerbeste vwo-leerlingen van Nederland. En inderdaad: ook nu weer wacht de nieuwe lichting Fast Laners een pittige uitdaging om het succes van de huidige lichting te evenaren. ‘We shall welcome them with zest............’  

Dennis Jurhill
docent Engels

 

 



« ga terug