Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Weer een geslaagde editie van een jaarlijkse traditie!

29 juni 2021

Op maandag 28 juni was het zover: tijd voor de jaarlijkse vwoXtra-pubquiz! Alle leerlingen van vwoXtra, klas 1 t/m 6, mochten weer in teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel "Beste pubquiz-team van het jaar" te bemachtigen.

Ruim 200 leerlingen namen deze uitdaging graag aan en begaven zich naar de sporthal in Wormer. Aldaar werd er gezwoegd, overlegd, gejuicht en meegezongen: in zeven rondes werd kennis over muziek, geografie, kinderboeken, ons eigen SMC en televisieseries getest. Enne... weet u wat de tien meest gegeten fruitsoorten in Nederland zijn? Team Kies maar iets uit v4x ging er met de winst vandoor, van harte!

Al met al was het weer een daverend succes, met natuurlijk als extra lichtpuntje dat we weer met z'n allen live in een ruimte mochten zijn, inclusief de bruisende sfeer en gezelligheid. Jeetje, wat hebben we dát het afgelopen jaar toch ongelooflijk gemist!

Op woensdag 8 juni 2022 vindt de volgende editie van de vwoXtra-pubquiz plaats. 
Ik heb er nu al zin in!

Jasmijn Ruijter« ga terug