Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

vwoXtra en de "big challenge"!

24 juni 2022

Afgelopen maart hebben de leerlingen uit de vwoXtra klassen meegedaan met de ‘big challenge’ tijdens de les Engels. De big challenge is een wedstrijd in de hele Benelux waarin leerlingen op verschillende niveaus passend bij de jaarlaag vragen beantwoorden over de Engelse taal en cultuur. Het is een mix tussen vragen als "When is boxing day?" en "What is the past simple form of 'run'?" Na maanden van wachten op de uitslag was het deze maand dan eindelijk zover, de resultaten zijn binnen!

De leerlingen hebben de challenge dit jaar uitzonderlijk goed gedaan en sommige zijn zelfs regionaal of nationaal (binnen de hele Benelux) in de top 3 terecht gekomen!

Deze geweldige uitslag hebben we met een mooie prijsuitreiking gevierd. Natuurlijk horen er bij zulke goede scores ook mooie prijzen. Leerlingen hebben onder andere pop-its, frisbees, vlaggen en zelfs een bluetooth koptelefoon gewonnen! Voor de nationale en regionale winnaars was er ook een mooie beker om deze wedstrijd te herinneren. 

De volgende leerlingen zijn regionaal of nationaal in de prijzen gevallen:

  • Tara Sikkes, V3X, 331,25 van de 350 punten, 3e plaats binnen Benelux
  • Tiffany Pieters, V3X, 331,25 van de 350 punten, 3e plaats binnen Benelux
  • Rob Kraaier, V2X, 330 van de 350 punten, 1e plaats in Noord-Holland
  • Kris de Git, V1X, 323,75 van de 350 punten, 1e plaats in Noord-Holland

Shyra Peters
Docent Engels



« ga terug