Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Donderdagmiddagactiviteiten

Op donderdagmiddag vinden de sportactiviteiten van het SMC hun thuis. Aangezien sport ontspant, energie geeft, vrolijk maakt en vooral gezellig is, proberen wij als school zoveel mogelijke sportieve activiteiten te organiseren.

Vier keer per jaar wordt er een sporttoernooi georganiseerd. Wat voor sporttoernooi het is verschilt per keer. Er worden teams gemaakt, waarbij docenten en leerlingen gemixt worden. Iedereen is bloedfanatiek en iedereen probeert er alles aan te doen om de geweldige zilveren plastic beker te winnen. Ook de toeschouwers dragen hun steentje bij met hun enthousiasme. De ervaring van de deelnemers is erg positief, vooral de mix tussen docenten en leerlingen spreekt veel mensen aan.


Elk jaar vinden ook weer de eindtoernooien klas 1 t/m 3 plaats. Aan het eind van het schooljaar strijden leerlingen in teams tegen elkaar, in allerlei sporten.