Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

SMC-debatteam wederom debatkampioen Noord-Holland!

15 feb 2024

Op 14 februari 2024 stond het SMC-debatteam klaar om de uitdaging aan te gaan bij de Noord-Hollandse voorrondes van 'Op Weg Naar Het Lagerhuis', de grootste debatcompetitie voor scholieren in Nederland. Net als in vorige schooljaren deden de leerlingen dat met verve! Ze wisten, ondanks de sterke tegenstand, elke debatronde in de poulefase te winnen, en vervolgens pakte het team ook de winst in de halve en hele finale. Met scherpe argumenten, doordachte weerleggingen, pakkende voorbeelden en goede teamsamenwerking wisten onze debattoppers zich zo op te werken naar de winst.

Lees meer

Valentijnsfeest

12 feb 2024

Op vrijdag 9 februari 2024 was het Valentijnsfeest! En wat een feest was het!

Lees meer

Rozenactie, spread the love

08 feb 2024

De rozenactie was weer een succes. Veel mooie rode rozen zijn er uitgedeeld!

Lees meer

Pannenkoekenweek; rijen vol met leerlingen wachtend op een heerlijke pannenkoek

02 feb 2024

Deze week was er een geweldige pannenkoekenactie georganiseerd! En mede dankzij alle pannenkoek liefhebbers is de Wensen Ambulance een stapje dichterbij hun doel => een nieuwe ambulance om nog meer wensen te vervullen!

Lees meer

Project Identiteit en de Zaanstreek V4X

31 jan 2024

Begin december zijn we het project Identiteit en de Zaanstreek gestart voor de vwoXtra-leerlingen in V4X. We begonnen met de vraag: Wat is identiteit?

Lees meer