Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Dam tot Damloop 2018: Team SMC rent mee!

24 sep 2018

Dit jaar liep er weer een team van het SMC mee met de Dam tot Damloop. Het team bestond uit leerlingen en leraren. Een van onze leerlingen heeft een verslagje geschreven van deze kliedernatte editie van de Dam tot Damloop 2018.

Lees meer

Commissietraining Spectrascholair

10 sep 2018

Afgelopen vrijdag was weer de jaarlijkse commissietraining van spectrascholair. Ruim 90 man werden klaargestoomd om alle vrijdagavond activiteiten te organiseren.

Lees meer

College Tour: Leerlingen bezoeken Fokker op Schiphol

25 jun 2018

Vrijdagmiddag 22 juni was er weer een College Tour excursie. Dit keer naar Fokker op Schiphol. Tien leerlingen en twee begeleiders werden hartelijk ontvangen. Na een interessante presentatie over Fokker, het "waarom vliegt een vliegtuig" en een paar goede vragen van de leerlingen was het tijd om zelf vliegtuigen te gaan bouwen. Of liever gezegd, vouwen, van papier.

Lees meer

ZaansFit AZ Zomerkamp

25 jun 2018

In de zomervakantie organiseert de gemeente Zaanstad in samenwerking met AZ, Sportbedrijf Zaanstad, Jongeren Op Gezond Gewicht en GGD Zaanstreek-Waterland het ZaansFit AZ Zomerkamp 2018.

Lees meer

Finaledag Olympic Moves succes ondanks de regen

12 jun 2018

Afgelopen vrijdag heeft het SMC bij twee sporten meegestreden in de finales van de Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Van onze school kwamen tennissers en korfballers in actie.

Lees meer