Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Sport na schooltijd 21-22

25 nov 2021

Er is ook dit jaar weer de mogelijkheid om te sporten na schooltijd. De lessen, gegeven door professionals, zijn geheel gratis. Opgeven kan via sportnaschooltijd@stmichaelcollege.nl

Lees meer

Technasium O&O kick-off project Fijnstof

16 nov 2021

Op 11 november 2021 vond de kick-off plaats van het project Fijnstof. Deze kick-off vond plaats in de Raadzaal van de Gemeente Zaanstad. De opdrachtgever voor dit project is de gemeente Zaanstad. Het projectboekje geeft de opdracht als volgt weer. De gemeente Zaanstad zet zich in voor schone lucht. De gemeente Zaanstad wil de luchtkwaliteit verbeteren en vindt ook bewustwording over dit onderwerp erg belangrijk. Het zelf doen van metingen kan daar aan bijdragen en geeft extra inzicht in de lokale luchtkwaliteit.

Lees meer

Diploma DELF 2020-2021

08 nov 2021

Na maanden wachten in spanning mocht dit jaar een enorme groep leerlingen het DELF-diploma in ontvangst nemen.

Lees meer

Michaël Live 2021

03 nov 2021

Michaël Live is dé muziekavond van het jaar op het SMC. Een spectaculaire evenement waar veel bekende en nog onbekende bands optreden. Van Pop tot Rock, Reggae & Hip Hop, Ska, Punk en keiharde Metal, er wordt wel elk jaar weer van alles en voor iedereen wat wils geboden. De meeste bands komen van het SMC, zowel bands van leerlingen als ook van oud-leerlingen of van docenten van het SMC.

Lees meer

Erasmus+ reis Denemarken 2021

16 okt 2021

Van Zaterdag 2 oktober 2021 tot en met Vrijdag 8 oktober 2021 vond het Uitwisselingsproject Erasmus+ plaats. Deze pagina geeft een indruk van deze geslaagde reis!

Lees meer