Van groep 8 naar SMC

Een spannende tijd is aangebroken: in groep 8 wordt de basisschool misschien wel ingeruild voor het SMC. Naast de open dagen, geeft deze website ook alvast een indruk van onze school.

 

 

Voor ouders/verzorgers:

Op donderdag 30 november en woensdag 13 december 2017 worden op het St. Michaël College twee voorlichtings-
avonden gehouden. Deze avonden worden georganiseerd voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8. De avonden bestaan uit twee delen: algemene voorlichting over het voortgezet onderwijs en de aanmelding en inschrijving en specifieke schoolinformatie van het SMC. Ouders kunnen zich aanmelden via de website van POVO-Zaanstreek.

Voor ouders èn leerlingen:

Op dinsdag 6 februari 2018 is er vanaf 18.00 Open Huis voor ouders en leerlingen. Op deze avond presenteren de diverse vakken zich en kunnen ouders en leerlingen kennis nemen van ons aanbod op het gebied van ondersteuning en begeleiding en talentontwikkeling en op het gebied van buitenschoolse activiteiten ( bij ons Spectra geheten).

Inschrijving voor het Open Huis is niet nodig; iedereen is van harte welkom vanaf 18.00 uur. Kom vooral lekker op de fiets; die parkeert u gemakkelijk voor de deur. 

Voor uitgebreide informatie over aanmelden en inschrijven verwijzen wij u naar deze pagina.