Barcommissie

Bij alle feesten en activiteiten op het SMC staat de barcommissie klaar om een ieders dorst te lessen. We voorzien iedereen van frisdrank, maar ook van hapjes tijdens de party’s en de lounges. Tijdens feesten betaal je met drankbonnen die bij de ingang gekocht kunnen worden.

Wat deze commissie zo leuk maakt is dat de leden van de barcommissie die achter bar staan naast het serveren van de drankjes ook gezellig een praatje kunnen maken met de leerlingen op het feest waardoor je veel leerlingen op school leert kennen. Ook dansen we lekker op de muziek achter de bar of soms zelfs op de bar, waardoor we een gezellige sfeer creëren op het feest. Het leuke hieraan is dat over het algemeen de wat rustigere leerlingen hierdoor over de streep getrokken worden om ook lekker los te gaan op de muziek. Ook hebben we het beste uitzicht op alle vrolijke gezichten op de dansvloer.

Natuurlijk is een drankje nog lekkerder met een snackje erbij. De snacks zijn meestal gebaseerd op het thema van het schoolfeest en het kan bijvoorbeeld bestaan uit snoep, chips, ijs of soms zelfs uit suikerspinnen, zodat er bij elk schoolfeest een toepasselijke versnapering aanwezig is. Het belangrijkste doel van de barcommissie is het tegengaan van droge kelen van de dansende leerlingen en een gezellige sfeer creëren! Gezamenlijk zijn zij één groot team en proberen zij zo snel mogelijk en klantvriendelijk iedereen te helpen.