Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Dam tot Damloop 2018: Team SMC rent mee!

24 september 2018

Dit jaar liep er weer een team van het SMC mee met de Dam tot Damloop. Het team bestond uit leerlingen en leraren. Een van onze leerlingen heeft een verslagje geschreven van deze kliedernatte editie van de Dam tot Damloop 2018.

Zeiknat


Dit jaar deed ik samen met het Michael mee aan de Dam tot Dam loop. Ik deed voor de tweede keer mee. Een groot verschil met vorig jaar was dat het keihard regende. Bij de start waren iedereen zijn schoenen doorweekt. Gelukkig wende dat snel en was de regen tijdens het lopen zelf geeneens zo erg. Er is overal tijdens het lopen zo'n leuke sfeer! Andere lopers die je even een schouderklopje geven, supporters die je heel hard aan het aanmoedigen zijn en de vrijwilligers die je tijdens het lopen wat te drinken, een stukje fruit en een natte spons (die we dus echt niet nodig hadden) geven. Door die leuke sfeer ben je voor je het weet bij de finish en daar is het al helemaal gezellig. Even napraten met de andere deelnemers van het Michael en wie wil kan daarna nog gezellig het dampark in. 
Ik heb weer een hele leuke dag gehad en ik zou ook zeker zeggen dat het voor iedereen een aanrader is om volgend jaar ook mee te doen! 
Jette van Rhijn



« ga terug