Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Europese eTwinning prijs voor onze docent Dennis Jurhill

11 december 2018

Dennis Jurhill (docent Engels) reisde 6 en 7 december af naar Wenen om een Europese prijs in ontvangst te nemen! Het project "Cultural Heritage" is gekozen uit 1.572 inzendingen en hij heeft de runner-up prijs voor de categorie 13-19 jaar in de wacht gesleept. Alle prijswinnaars zijn door Michel Magnier: EU director voor cultuur en creativiteit in het zonnetje gezet. Met een mooi certificaat keerde hij trots huiswaarts.

Onze docent Dennis Jurhill vertelt het volgende: 

"Vrijdag zat ik in een conferentie centrum waar we om 12.00 in het zonnetje werden gezet. Michel Magnier: EU director voor cultuur en creativiteit gaf ons een certificaat met Europese erkenning voor ons project. Daarna was er nog een foto-shoot gevolgd door debatten. Wat er verder volgt: ik ben op dit moment bezig met de aanvraag voor een Erasmus+ beurs zodat we met het Sint Michaël College m.i.v. volgend jaar fysiek kunnen gaan uitwisselen met scholen in Frankrijk, Griekenland, Spanje en Italië. De gemeente Zaanstad heeft al toegezegd dat als ik deze beurs binnenhaal zij de bezoekende scholen graag willen verwelkomen op het stadhuis... Dat wordt duimen. "

Lees meer op: www.nuffic.nl/nieuws/europese-etwinning-prijs-voor-zaanse-docent/?fbclid=IwAR01RG-Qv-pS8pFLkDOdxIECIIIE78MFypDz0naBZ-4TD8I4qq53HjyY46A 



« ga terug