Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Eindexamenpresentatie Beeldende Vorming 2018

26 maart 2018

Afgelopen vrijdag was er in de aula de eindexamenpresentatie van leerlingen uit havo 5 en vwo 6 die het vak Beeldende Vorming in hun pakket hebben. Ouders, medeleerlingen en andere belangstellenden werden in de gelegenheid gesteld om kunstwerken te bewonderen die in de afgelopen twee jaar zijn ontstaan. Zo was er een film te zien en ook enkele werken die het resultaat waren van het bezoek aan de NDSM-werf waar leerlingen een workshop volgden bij kunstenaar Rombout Oomen.

Verder waren er interessante stop-motion filmpjes , mooie zelfportretten en David Salle-collages te zien.
Het was een indrukwekkend geheel met hapjes, een drankje en een mooie muzikale omlijsting door leerlingen van vwo 5 onder leiding van Jan-Jaap Doeven.  Al met al was het een heel geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Wij willen bij deze de  docenten en leden van het OOP nog bedanken voor de geweldige samenwerking en inzet die deze primeur tot een succes gemaakt hebben.
 
Paul Kleijne
docent beeldende vorming
cultuurcoördinator



« ga terug