Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Ski & Boardcamp

 

Dit schooljaar gaan we met het St. Michaëlcollege weer op skireis! Ski- & board camp is bedoeld voor de klassen 2 t/m 6. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plekken zal er geloot worden. 

De skidag was altijd al een groot feest, maar een echte skireis is natuurlijk nog veel spannender. De skidag blijft gelukkig ook bestaan, zodat alle klassen ook die fantastische trip nog kunnen maken! 

Samen met 50 leerlingen en 6 docenten vertrekken we op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie. We rijden in Zuid-Oostelijke richting naar het Skigebied Schlick 2000 in Oostenrijk aan de rand van het Stubaital. Het skigebied is sneeuwzeker en omvat 18,8 km aan geprepareerde pistes en 1,5 km aan skiroutes. De brede blauwe pistes zijn uitermate geschikt voor de beginnende skiërs. Bij het middelstation is een oefenlift waar de beginners een goede start kunnen maken. Dit skigebied biedt ook genoeg uitdaging door de diverse skiroutes en een steile buckelpiste. Voor de snowboarders en skiërs is er een funpark en een halfpipe, hier kan elke freestyler zich uitleven.

 

Op de piste krijg je les of ga je met één van de docenten mee op pad, afhankelijk van je niveau. Lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructeur. Bij de indeling van de lesgroepen zal rekening worden gehouden met het niveau van de leerlingen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd, maar zal er voor iedere leerlingen in de lessen uitdaging te vinden zijn. 

Wanneer wij niet op de piste staan, zijn we met zijn allen in het Hotel White Mountain in het dorp Telfes aan het begin van de Stubaital. 

 

De pistes van Schlick2000 liggen op ruim 10 minuten lopen, maar zijn ook met de eigen bus te bereiken. De twee- en meerpersoonskamers zijn ruim ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met een douche en toilet en een aantal kamers heeft een balkon. Zowel het ontbijt als het diner worden in het restaurant, in buffetvorm, geserveerd. Er is een ruime disco in de kelder van het hotel, perfect voor een feestavond. Daarnaast is er een tafelvoetbal en tafeltennistafel aanwezig. Meer weten over deze accomodatie? Kijk op www.youtube.com/leverreizenbv voor de film van Hotel White Mountain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op! Lees de voorwaarden op Senses goed door! Hierin staat o.a. belangrijke informatie over de toestemming die gegeven moet worden. Als dit niet gebeurt ga je niet mee!