Werken bij het St. Michaël College

Het St. Michaël College is een zelfstandige school voor havo en vwo en telt 1330 leerlingen en 130 personeelsleden. Wij zijn een bruisende school waar leerlingen en personeel zich thuis voelen. De school besteedt op unieke wijze aandacht aan algemene culturele en sociale vorming van de leerlingen en de ontplooiing van hun individuele talenten. In het schooljaar 2016-2017 zijn we gestart met een Technasium-afdeling. In januari 2019 heeft de school voor de 3e keer het predicaat ‘excellent’ ontvangen voor de havo- en vwo-afdeling.

Indien u geïnteresseerd bent om te werken bij onze prachtige excellente school in het groene hart van Zaanstad dan bent u van harte uitgenodigd om een open sollicitatie te sturen naar:  vacatures@stmichaelcollege.nl te richten aan mevr. drs. E. van Eerden, rector/bestuurder

Vacatures

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar:

ICT Werkplekondersteuner - 0,8 - 1,0 fte (m/v)
 

Als werkplekondersteuner sta je mensen graag te woord. Je lost problemen op waar nodig is en je bent de eerste hulp voor leerlingen en docenten die met ICT-vragen zitten. 
Als werkplekondersteuner heb je een gevarieerde baan met zeer uiteenlopende vraagstukken. 
Klant -en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel. Je werkt op de ICT-afdeling en je bent het aanspreekpunt voor eerstelijns support. Ben jij in staat om leerlingen en docenten te allen tijden vriendelijk te woord te staan en ze op weg te helpen bij hun vragen? Dan is een baan als werkplekondersteuner op het St. Michael College iets voor jou! 

Een werkplekondersteuner is verantwoordelijk voor het leveren van support op hardware, software en/of applicaties en het uitlenen en beheren van ICT-middelen. Een werkplekondersteuner neemt op de werkvloer, per e-mail of per telefoon vragen/storingen aan van gebruikers. Gebruikers zijn de medewerkers, leerlingen of ouders die je als werkplekondersteuner helpt. 

Profiel werkplekondersteuner 
 • Je kunt overweg met MS Office 365
 • Je hebt een grote kennis van Windows 10
 • Je kunt met diverse imaging-software overweg
 • Je kunt zelfstandig werkplekken inrichten 
 • Je kunt overweg met een callregistratiesysteem
 • Je bent klantvriendelijk en sociaal
 • Je kunt ICT-processen beschrijven in een handleiding
 • Je bent servicegericht
 • Je hebt goede contactuele vaardigheden
 • Je kunt hoofd- van bijzaak onderscheiden
 • Je kunt oplossingsgericht denken
 • Je bent bereid je kennis te vergroten en cursussen te volgen

Vooropleiding:
Afgeronde MBO-niveau 3 of 4: Medewerker ICT 

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende baan en de mogelijkheid om door te groeien. Het betreft een baan met uitzicht op een vaste benoeming. Herken jij jezelf in bovenstaande? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct. 

Inschaling van het salaris vindt plaats in overleg.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Brieven kunt u sturen voor 30 augustus 2019 naar vacatures@stmichaelcollege.nl of per post St. Michaël College, t.a.v. mevr. M. Ruigrok, rector, Leeghwaterweg 7, 1509 BS  Zaandam

Voor informatie kunt u bellen met dhr. E. Khechana, hoofd systeembeheer, telefoonnummer 075-6127474