Werken bij het St. Michaël College

Het St. Michaël College is een zelfstandige school voor havo en vwo en telt 1330 leerlingen en 130 personeelsleden. Wij zijn een bruisende school waar leerlingen en personeel zich thuis voelen. De school besteedt op unieke wijze aandacht aan algemene culturele en sociale vorming van de leerlingen en de ontplooiing van hun individuele talenten. In het schooljaar 2016-2017 zijn we gestart met een Technasium-afdeling. In januari 2019 heeft de school voor de 3e keer het predicaat ‘excellent’ ontvangen voor de havo- en vwo-afdeling.

Indien u geïnteresseerd bent om te werken bij onze prachtige excellente school in het groene hart van Zaanstad dan bent u van harte uitgenodigd om een open sollicitatie te sturen naar:  vacatures@stmichaelcollege.nl te richten aan mevr. drs. M. Ruigrok, rector/bestuurder

Vacatures

Docent Frans 2e graads (baanomvang 0,3 - 0,4 fte)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste docent Frans 2e graad die ons team komt versterken. Het betreft een tijdelijke vacature die loopt tot aan het einde van het schooljaar.

Functie-eisen je hebt een opleiding gevolgd voor docent Frans 2e graads en je hebt ervaring in het geven van lessen binnen het 2e graads gebied. Heb je interesse? Reageer dan voor 4 december 2019.

Inschaling van het salaris vindt plaats in overleg. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met W.J.J. Janssen, conrector. 
Brieven kunt u voor 4 december 2019 sturen naar vacatures@stmichaelcollege.nl of per post St. Michaël College, t.a.v. mevr. M. Ruigrok, rector, Leeghwaterweg 7, 1509 BS  Zaandam