Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Skidag

Eind januari is de hele school aan het duimen voor winters weer. Niet alleen omdat een sneeuwballengevecht veel leuker is dan de wiskundeles, maar vooral omdat er dan een spectrascholaire skidag (zaterdag 3 februari 2024) wordt georganiseerd! Alle leerlingen hebben de gelegenheid om zich op te geven voor een dagje skiën, snowboarden of langlaufen in Altastenberg. Het is een vermoeiende, maar leuke dag De bus vertrekt om 3.00 uur ’s morgens en ’s avonds om 23.30 uur ben je pas weer terug. Maar dan heb je een heerlijk dagje sneeuw gehad!

Voor leerlingen die materiaal moeten huren bestaat die optie. Dat moet bij de aanmelding op Senses aangegeven worden en dan kost de reis natuurlijk wat meer.

Voor de leerlingen die geen ervaring hebben, is er ook de mogelijkheid om les te nemen. Wel moet je je dan op tijd opgeven via Senses, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Let op! Lees de voorwaarden op Senses goed door! Hierin staat o.a. belangrijke informatie over de toestemming die door een ouder/verzorger gegeven moet worden. Als dit niet gebeurt, ga je niet mee!

 

 

Voor meer informatie nodigen wij ouders en leerlingen uit om naar het ouderportaal of het leerlingenportaal te gaan.