Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Kunst

Tijdens de Accentmodule Kunst zul je een ander soort kunst maken dan tijdens de Beeldende Vormingslessen. Vaak wordt er ander materiaal gebruikt of worden juist verschillende materialen gecombineerd zoals krijt, acrylverf, inkt, karton, klei, steen, fotografie. Zo kan het voorkomen dat je buiten de Zaanse molens gaat natekenen om deze in de klas vervolgens met Oost-Indische inkt en vers gezette koffie in te kleuren. Ook kun je hedendaagse iconen gaan maken met echt bladgoud, kun je oefenen met graffiti of maak je Prehistorische grotcollages. 

Wie geven deze lessen?
De enthousiaste docenten Beeldende Vorming van het St. Michaël College.

Activiteit
Ieder jaar vindt er in ieder geval één keer een bijzondere activiteit plaats tijdens de Accentmodule Kunst. Afgelopen jaren heeft een professioneel kunstacademie-model in diverse kostuums een bezoek gebracht aan het Beeldende Vormingslokaal. Ter voorbereiding op deze inspiratiebrenger oefenen leerlingen een aantal lessen het modeltekenen.  Afhankelijk van de mogelijkheden kan er soms ook gekozen worden een creatieve workshop te volgen buiten de school.