Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Algemene commissie

Kan jij echt niet kiezen aan welke commissie jij wilt deelnemen, omdat ze allemaal gewoon veel te gaaf zijn? Kom dan bij de algemene commissie! 

Iedere commissie heeft wel eens wat hulp nodig. Stress bij de partycommissie omdat er opeens nog slingers gehaald moeten worden. Snackcommissie die niet genoeg ijsjes heeft ingekocht. Lichtcommsie die wel een extra handje kan gebruiken bij het afbouwen. Al deze stress en problemen verhelp jij met liefde! Af en toe helpen bij disco, dan weer bar en dan helpen met de afbouw van de lounge. Klinkt deze afwisseling voor jou perfect, dan zoeken wij jou.

Samen met de andere commissieleden van de algemene commissie helpen we bij de voorbereiding, de opbouw en de afbouw van de schoolfeesten en evenementen. Als klein legertje van hulpkrachten zorgen wij dat alles op tijd af is, zodat het feest lekker kan beginnen.