Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Van vmbo-t 4 en naar havo 4

Volg je een vmbo-t-opleiding en overweeg je na je slagen over te stappen naar 4 havo? Dan kun je in Zaanstad op verschillende scholen terecht die een havo-opleiding aanbieden, waaronder het SMC. Je bent van harte welkom!

Op woensdag 27 november 2019 organiseren wij een voorlichtingsavond voor overstappers van vmbo T4 naar havo 4. Deze avond is voor leerlingen en ouders en begint om 19.30u. 

Overstappers van vmbo/t-4 naar havo-4 zijn van harte welkom tijdens het Open Huis van 4 februari a.s. van 18.00-21.00 uur. Om 19.00 uur en om 20.00 uur, in lokaal 106 wordt er specifieke informatie gegeven over deze overstap.

Aanmelden voor de overstap en een intakeprocedure kan t/m begin maart 2020. Je kunt een aanmeldingsformulier halen op je eigen school (meestal bij de decaan) en daar moet je het ingevulde formulier ook weer inleveren.
 

  • De brochure 'van VMBO naar HAVO in de Zaanstreek' komt hier spoedig beschikbaar. 
  • Het Gezamenlijk beleid Zaanstreek - Aanmelding en inschrijving Havo 4 voor schooljaar 2020-2021 komt hier binnenkort beschikbaar. 
  • De profielen en mogelijke keuzevakken kun je hier vinden

Wil je nu al meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met dhr. A. Auerbach, afdelingsleider van de havo-bovenbouw op het SMC, via aauerbach@stmichaelcollege.nl.