Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Barcommissie

 Bij alle feesten en activiteiten op het SMC staat de barcommissie klaar om een ieders dorst te lessen. We voorzien iedereen van allemaal non-alcoholische dranken. Tijdens feesten betaal je met drankbonnen die bij de ingang gekocht kunnen worden. 

Wat deze commissie zo leuk maakt is dat de leden van de barcommissie die achter bar staan naast het serveren van de drankjes ook gezellig een praatje kunnen maken met de leerlingen op het feest waardoor je veel leerlingen op school leert kennen. Bovendien dansen we lekker op de muziek achter de bar of soms zelfs op de bar, waardoor we een gezellige sfeer creëren op het feest. Het leuke hieraan is dat over het algemeen de wat rustigere leerlingen hierdoor over de streep getrokken worden om ook lekker los te gaan op de muziek. We hebben trouwens het beste uitzicht op alle vrolijke gezichten op de dansvloer. 

Het belangrijkste doel van de barcommissie is het tegengaan van droge kelen van de dansende leerlingen en een gezellige sfeer creëren! Gezamenlijk zijn zij één groot team en proberen zij zo snel mogelijk en klantvriendelijk iedereen te helpen.