Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Bezoek bij het Anna's huis

03 februari 2023

Afgelopen week hebben de Kerstprojectorganisatoren (Shanna, Jada, Fae, Maddy en Malin) een bezoek gebracht aan deze mooie stichting. Het was een gezellige tijd. Ze werden ontvangen met heerlijke koffie en cake. Na een korte rondleiding hebben ze de cheque overhandigd.

Hier de reactie van het Anna's huis:

Het St. Michael College Zaandam organiseert elk jaar een kerstproject en zamelt zo geld in voor een goed doel. Dit jaar organiseerden enthousiaste leerlingen uit de examenklassen een kerstmarkt. Op deze kerstmarkt konden door de leerlingen zelfgemaakte kerstartikelen worden gekocht en de opbrengst hiervan is maar liefst 4142 euro!!
Dit is een fantastisch bedrag waar we zeer blij mee zijn en we willen de leerlingen, de school en iedereen die heeft bijgedragen aan de kerstmarkt dan ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie prestatie! We wensen de examenleerlingen een goede examentijd met mooie resultaten, dat gaat vast en zeker lukken!« ga terug