Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Gebak en meer als afsluiting van 6 jaar vwoXtra

01 februari 2021

Op 28 januari 2021 stond het laatste onderdeel van de vwoXtra-leerlingen uit V6X op het programma: het presenteren van het profielwerkstuk, gevolgd door de certificaatuitreiking vwoXtra bovenbouw.

De presentaties waren extra spannend omdat de ouders van V6X en de leerlingen van V5X live via streaming meekeken en meeluisterden. 

En wat zijn we trots op ze! De onderwerpen varieerden van Bitcoin tot Raketten en van de Baltische Staten tot de organisatie van het MEP. Voor sommige leerlingen was het presenteren een spannende aangelegenheid, terwijl anderen hun podium namen. Geweldig om te zien!

Daarop volgend de certificaatuitreiking. Op anderhalve meter en toch gezellig. En natuurlijk met een heerlijk taartje om het succes te vieren.

Een mooie afsluiting van zes jaar vwoXtra!

Tot slot een greep uit de extra activiteiten die deze leerlingen hebben gedaan en die ook op de certificaten staan: (maatschappelijke) stage, diverse workshops op school (van EHBO voor dieren tot het koken van een Italiaanse maaltijd), een Masterclass aan de universiteit, het Passie- & Kennisproject waarbij een project op de basisschool werd opgezet en gerealiseerd door de leerlingen van V6X, extra vakken gevolgd en in sommige vakken vervroegd examen gedaan. Kortom: een breed palet aan extra activiteiten!

Daniëlle Peereboom
Teamleider onderwijs vwoXtra« ga terug