Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Geslaagde diploma-uitreikingen havo en vwo op 25 en 26 juni

30 juni 2020

Het SMC zou het SMC niet zijn als er niet, ondanks alle coronabeperkende maatregelen, met vereende menskracht een feestelijke diploma-uitreiking georganiseerd zou worden. En zo geschiedde: op 25 en 26 juni konden alle geslaagden (vwo 100%, havo 98%) hun diploma in ontvangst nemen.

In shifts van zo’n zes geslaagden konden de leerlingen met steeds elk twee gasten in de middag of avond terecht bij hun mentor voor een toespraak en voor het ondertekenen van het diploma. Na een feestelijke ontvangst op het schoolplein, opgeluisterd door de zangkunsten van oud-leerling Sophie de Hart, werden alle geslaagden en gasten welkom geheten, waarna zij via de daartoe aangewezen looproutes naar de verschillende uitreiklocaties werden geleid. 

De vele blije gezichten en complimenteuze woorden van geslaagden en gasten getuigden ervan dat de uitreikingen door iedereen als zeer feestelijk zijn beleefd. Zoals meerdere leerlingen aangaven: ‘Van tevoren waren we bang dat het allemaal een beetje kaal zou zijn, maar we hebben wel echt ‘dat uitreikgevoel’!’ Veel dank aan alle medewerkers en ouders voor hun bijdrage aan de complexe organisatie van deze uitreikingen: zonder hen was dit nooit mogelijk geweest.

Alexander Auerbach

Meer foto's

Van deze activiteit zijn nog meer foto's beschikbaar.
Deze foto's kunt u vinden in de Foto-pagina op het ouder-, leerling- en personeelsportaal« ga terug