Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Muziekvoorstelling van V3X

01 juli 2024

15 mei jl. was het zover: de jaarlijks terugkerende muziekvoorstelling van V3X in het Zaantheater!

Wat maakt dit vwoXtra-project zo bijzonder? 
De leerlingen uit V3X maken samen een theatervoorstelling. Ze bedenken gezamenlijk het verhaal, schrijven onder leiding van de dramadocent Stephan Hendrikse het script, bedenken zelf welke materialen zij nodig hebben voor het decor, zingen en maken muziek. Dit alles onder de bezielende leiding van hun muziekdocent Jan Jaap Doeven.

En wat was het weer bijzonder! Een uur lang nam de klas ons mee in het verhaal van “The Crash”: Drie influencers, die met hun vliegtuig neerstortten op een eiland waar de tijd leek te hebben stilgestaan. Ze werden gevangengenomen, waarbij de angst bestond dat hun laatste uur geslagen had….

Toen zij echter de bewoners wisten te overtuigen dat zij engelen waren, gezonden door god, kregen zij hun vrijheid terug. 

Wat hebben we genoten van het heerlijke verhaal, de mooie dialogen, de ontelbare decorwisselingen, de zang, de muziek en de fantastische digitale decors.
Een voorstelling waar we weer tros op kunnen zijn!

Danielle Peereboom
Teamleider onderwijs vwoXtra« ga terug