Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

SMC scoort bij The Big Challenge!

13 juli 2023

Zoals ieder jaar hebben de vwoXtra klassen ook dit schooljaar succesvol geoefend en deelgenomen aan de 'big challenge' tijdens de Engelse lessen. De big challenge is een online competitie binnen de Benelux waarbij de kennis van de Engelse taal en cultuur van de leerling op de proef wordt gesteld.

Eind juni was het moment daar: De prijsuitreiking! De top vijf van elke klas werd uitgenodigd en zij ontvingen de uitslag en natuurlijk leuke prijzen waaronder een bluetooth speaker of een handige zaklamp. Ook dit jaar hebben een aantal leerlingen een trofee in de wacht gesleept. We hebben in zowel jaar 1, 2 als 3 de eerste plaats behaald binnen de regio Noord-Holland. 

De volgende leerlingen zijn regionaal in de prijzen gevallen:

  • Duncan Vinkenborg - V1X1 - 314/250 punten - Regionaal nr. 1
  • Julia Shamoon - V2X1 - 316/350 punten - Regionaal nr. 1
  • Noah Leegwater - V3X1 - 322/350 punten - Regionaal nr. 1
  • Rick Knopperts - V3X1 - 322/350 punten - Regionaal nr. 1


Shyra Peters
Docent Engels


Foto van links naar rechts: Jane Cohen (v2x1) - Julia Shamoon (v2x1) - Zoey Douma (v2x1) - Duncan Vinkenborg (v1x1) - Noah Leegwater (v3x1) - Rick Knopperts (v3x1) - Shyra Peters (docent Engels)« ga terug