Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Spectracommissies verwarmen Open Huis

11 februari 2021

Het voelt alsof je 20 strooiwagens in de loods hebt staan, maar je mag er niet mee rijden terwijl het spekglad is op de weg.

Commissieleden; wat kun je nog doen als er niets is om te organiseren. 100 leerlingen verdeeld over 12 commissies. Ze staan allemaal in de startblokken om los te gaan!

Gelukkig was er 2 februari een activiteit nl. het ONLINE OPEN HUIS voor groep 8 leerlingen, de ouders/verzorgers én de overstappers van vmboT4 naar Havo 4.

Altijd weer een leuk moment om toekomstige nieuwe leerlingen kennis te laten maken met wat het SMC allemaal te bieden heeft. Nu het Open Huis live ging was het extra spannend én dus leuk om hier een bijzondere draai aan te geven. En het ging los!! Geef onze commissieleden een klaslokaal, een digitale break-outroom, geef ze de ruimte, zorg voor goed ze (lekker eten) én je hebt de ideale ingrediënten voor een geslaagde commissieavond.

Natuurlijk zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Met een generale repetitie op de vrijdag ervoor, stond de organisatie als een huis. Hieronder ziet u de foto’s.

 

MICHAEL TALENT 2 APRIL A.S.

 

We zijn op weg naar Michaël Talent op 2 april 2021 waarbij elke leerling mag optreden. In dit bijzondere coronajaar kunnen de leerlingen live opnames maken! We streamen direct van de ene huiskamer naar de andere kamers, thuis of waar dan ook ter wereld!.

Dus; beste leerlingen en personeelsleden heb je een song, bandje, trucje, gedicht of een mooi verhaal? Deel dit gerust met ons, live op 2 april.

Heb je nu al vragen? Stel die aan: charlotte_verhoeff@stmichaelcollege.nl  of aan keysha_manucan@stmichaelcollege.nl

Er volgt meer info op Senses en worden de leerlingen/ouders/verzorgers ook nog per brief geïnformeerd.

Namens Spectrascholair,

Laurens van der Vlies
Nico van Diepen« ga terug