Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Meesterproeverij

26 mei 2024

5 april jl. was het weer zo ver, de examenleerlingen o&o mochten aan familieleden, opdrachtgevers, experts, medewerkers van school en andere belangstellenden presenteren wat zij het hele jaar bij o&o hebben gedaan en hoe zij hun meesterproef hebben afgesloten.

Lees meer

Terrarium werkgroep zoekt paaseieren in Spanje

17 mei 2024

Aahhhh! Wat een fantastische reis weer! De Terrarium werkgroep is net terug van wederom een geslaagde buitenland excursie. Dit jaar waren we paaseieren zoeken in het zuiden van Spanje. Naast mijzelf en oud-leerlingen Tieme Braat en Chiel Stender bestond de groep uit Tijmen Kirkels (H4), Mette Koopman (H4), Zeb Sleijfer (V4), Robin Vecht (V4), Willem Molenaar (V3) en Jari Vijlbrief (H3).

Lees meer

The Addams Family musical

27 apr 2024

De voorstellingen van de schoolmusical The Addams Family! De grappige musical is georganiseerd, gespeeld en geregisseerd door leerlingen van het St. Michael College. Ook dit jaar is er weer hard gewerkt om een schitterende show te presenteren. En tjongejonge wat een spetterend succes was het!

Lees meer

Michaël talent & Game Night

15 apr 2024

Michaël Talent is dé talentenjacht van het SMC en de hele avond gamen met je vrienden tijdens de Game Night. Het was wederom een succes vrijdag 12 april jl.

Lees meer

Leerlingen van het SMC geven wijze raad.

11 apr 2024

Op 7 maart heeft de leerlingenraad van het St. Michaël College de burgemeester van Zaanstad, Jan Hamming, ontvangen voor een gesprek met leerlingen over de interesses en belangen van jongeren in de gemeente Zaanstad. Uit een enquête onder ruim 500 medeleerlingen kwam naar voren dat het gesprek moest gaan over goede ontmoetingsplekken voor jongeren en over het organiseren van meer evenementen voor de jeugd.

Lees meer