Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Netwerkmarkt inspireert....

24 juni 2024

Afgelopen week werd de jaarlijkse netwerkmarkt voor O&O-leerlingen weer georganiseerd. Zo’n honderd leerling krijgen de mogelijkheid om met diverse potentiële opdrachtgevers in gesprek te gaan en zo hun netwerk uit te breiden.

Netwerkmarkt inspireert o&o-leerlingen

Ze maken kennis met verschillende bedrijfstakken, krijgen te horen over de werkzaamheden binnen specifieke bedrijven, hebben na afloop een beter beeld van beroepen en sluiten hopelijk af met ideeën voor hun meesterproef. Ik was in ieder geval trots en blij te zien dat sommige leerlingen na afloop direct in de mail klommen om de opdrachtgevers aan zich te binden om daarmee een vliegende start te maken met hun meesterproef, de eindopdracht in het examenjaar.
 
Ik wil graag onderstaande opdrachtgevers bedanken voor hun komst en bijdrage aan onze netwerkmarkt. Zonder het bedrijfsleven geen O&O voor onze leerlingen!
 
Paul de Metter van Arlanet
Su Tepebasi en haar collega’s van Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
Levinus Van der Veekens van Van der Veekens
Ronald de Vries van Gemeente Zaanstad
Antoinette van Dam van Odion
Rob Konijn van Germieco
Jiske Hoekstra en haar collega van I&DT
Tanja Nieuwenhuyzen namens Museum of Humanity   
Bregje Smulders en haar collega van Forbo
Marvin van den Akker namens Afvalverwerking Nauerna    
 
Wilt u volgend jaar namens uw bedrijf ook deelnemen aan onze netwerkmarkt? Heel graag! Stuur daarvoor een mailtje naar svddlubbe@stmichaelcollege.nl 

Natasja Beemsterboer« ga terug