Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

E-magazinemaker

Ben jij creatief? Houd je van bloggen, vloggen, fotograferen of filmen en barst jij van de leuke ideeën? Dan is de Accentmodule E-magazinemaker iets voor jou! Tijdens deze Accentmodule leer je van alles over schrijven, vormgeving, beeldtaal, film en fotografie.

Alles wat je leert, breng je uiteindelijk in praktijk door het maken van een online tijdschrift. In groepsverband maak je een e-magazine dat online te bekijken is op je smartphone, iPad of laptop.

In de Accentmodule E-magazinemaker is er een afwisseling tussen zelfstandig werken en werken in een groep. Je leert werken met computerprogramma’s, maar gaat ook regelmatig op pad met een camera of je smartphone.

 

 

In een digitaal magazine kun je van alles tegenkomen en dit leer je zelf te maken bij E-magazinemaker. Denk aan: recensies, interviews, leuke recepten, filmtips, fotoreportages, en wie weet kom je tijdens deze Accentmodule op nog meer leuke ideeën! Doordat we een digitaal magazine maken, kun je zelfs films toevoegen aan het tijdschrift!

Bij eerdere klassen is het volgende gemaakt: