Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Biologie Olympiade 2022

04 maart 2022

Al jaren doet het SMC mee aan de Biologie Olympiade. Een spannende internationale wedstrijd waarbij onze derde klas leerlingen zich buigen over een aantal pittige biologische vraagstukken.

Ze kunnen hiermee kennis maken met de veelzijdigheid van dit vak, zich verwonderen, zich laten uitdagen en daarnaast ook nog een mooi cijfer verdienen. 

Zoals ieder jaar zijn er weer schitterende resultaten behaald en als school hebben we een respectabele 6e plaats (van de 53 deelnemende scholen) behaald voor de Havo afdeling! Een prachtig resultaat!

Een aantal van onze leerlingen hebben ook hele mooie individuele scores behaald en zitten bij de top 100 van Nederland. Er zullen een viertal H3T1 leerlingen en een drietal leerlingen uit V3T1 en V3X1 uitgenodigd worden voor de tweede ronde op 20 april op de Aeres Hogeschool Almere. Wordt vervolgd...

Bobby Bok
Docent Biologie, mentor V2T1



« ga terug