Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Kerstproject 2023

15 december 2023

Op donderdag 21 december organiseren wij het kerstproject op school. Wij zetten ons dit jaar in voor Wensenambulance Noord-Holland. Zij zorgen voor het vervoer van terminaal zieke patiënten op weg naar hun laatste wens. Op de dag van het kerstproject nemen de leerlingen deel aan verschillende workshops waarvoor ze zich van tevoren hebben ingeschreven. Er is een grote verscheidenheid aan workshops dus dat betekent dat er voor iedere leerling wat leuks bij zit!

Veel workshops leveren leuke zelfgemaakte items op, die later op de dag verkocht worden op de kerstmarkt. Alle opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel. Ook de verschillende hapjes die tijdens de workshops gemaakt zijn worden op de markt verkocht, en (live-)muziek heeft een vaste plek op de markt. Op de kerstmarkt wordt een toegangsprijs van €2,00 gehanteerd. Als je na de markt meteen doorgaat naar het kerstgala, betaal je voor het gala geen entree.

Het kerstproject wordt gecoördineerd door de enthousiaste kerstprojectcrew: Colin Room, Justin Hurkmans, Janiek van Tilborg en Thijs Vasen! 
Onder leiding van Nico van Diepen zorgen zij ervoor dat er een goed plan staat dat op de dag zelf uitgevoerd kan worden door de dagorganisatie. De dagorganisatie bestaat uit gemotiveerde leerlingen die zich de hele dag vrijwillig inzetten om het kerstproject tot een succes te maken. De actiedag heeft een sterk sociaal karakter waar samenwerking erg belangrijk is. Samen wordt er gewerkt voor het goede doel.« ga terug