Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Netwerkmarkt O&O inspireert

23 mei 2022

Maandag 16 mei 2022 was er voor de leerlingen uit h4 en v5 o&o een netwerkmarkt. Diverse bedrijven uit de regio stuurden afgevaardigden naar het SMC om met de leerlingen in gesprek te gaan. Leerlingen zijn in groepjes bij verschillende bedrijven aangeschoven om te horen over het bedrijf, het (bètatechnische) beroep binnen het bedrijf, de problemen die in het bedrijf spelen en op basis waarvan de leerlingen hun probleemstelling kunnen formuleren voor de meesterproef, het afstudeerproject voor O&O.

Op deze manier wordt de buitenwereld in de school gehaald, maar nog belangrijker, gaan de leerlingen volgend jaar het èchte bedrijfsleven verkennen. Na afloop waren er enthousiaste geluiden te horen bij zowel potentiële opdrachtgevers als leerlingen. Wij hopen op een goede samenwerking tussen deze partijen en kijken vol goede moed uit naar de nieuwe lichting meesterproefleerlingen. 

Natasja Beemsterboer
afdelingsleider havo 4 en 5
docent Onderzoek en Ontwerp



« ga terug