Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Sport na schooltijd

16 september 2020

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om te sporten na schooltijd. We gaan gedurende het jaar verschillende sporten aanbieden. De lessen/clinics zijn geheel gratis en worden gegeven door professionals. Leerlingen kunnen zich hiervoor opgeven bij hun LO docent.

Skateboarden en Yoga, inmiddels gestart, zijn de eerste sporten die aan bod komen. Donderdag 10 september 2020 was de eerste les en het was een groot succes. Er waren veel enthousiaste leerlingen en er heerste een geweldige sfeer. We kijken uit naar de volgende lessen op 17 en 24 september!

Op maandag 5, 12 en 19 november worden de volgende lessen/clinics gegeven. Yoga zal nogmaals aanbod komen, de andere clinic is nog een verrassing.

 Pauze sport

De leerlingen konden afgelopen weken de weg naar buiten nog niet echt vinden. Er werd voornamelijk binnen pauze gehouden. Zeker in deze tijd is het belangrijk om naar buiten te gaan, frisse lucht en bewegen is goed voor een mens!

Tijdens de pauzes is het sportveld open voor alle leerlingen. We willen de leerlingen stimuleren om naar buiten te gaan. Er is extra sportmateriaal aangeschaft, voetbaldoeltjes, speedminton, beachball, frisbee etc. Ook is er begeleiding aanwezig.

De hele week van 14 september staat een (opblaasbare) stormbaan op het veld, u raadt het al…een sportveld vol!

Afdeling LO



« ga terug