Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Kennemer College komt kijken bij het SMC

04 oktober 2021

Op het Kennemer College hebben we al meerdere leerlingencommissies, maar willen we dit graag uitbreiden, zodat de school weer bruist van de activiteiten voor en door leerlingen. Dit maakt dat je niet alleen naar school komt om te leren, maar ben je ook met je passie bezig en doe je dit met gelijkgestemden. School is vaak een “moetje”, maar als het daarnaast ook echt leuk wordt, ben je toch meer gemotiveerd!

Op het St. Michaël College zagen we dit ook echt terug tijdens ons bezoek. Leerlingen die niet in commissies zaten, vonden het leuk dat er veel activiteiten waren (“de brownies zijn superlekker!”), de leerlingen die in de commissie zaten, toonden veel eigenaarschap en betrokkenheid. Leuk dat ook een personeelslid sprak over “het kloppend hart van de school”. Die betrokkenheid van de leerlingen maakt van de school inderdaad meer dan alleen een school.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jaap Maks
Docent op het Kennemer College



« ga terug