Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Week 1: Donderdag

Vanmorgen mocht iedereen wat langer blijven liggen omdat we gisteravond de Nachtelijke Oriëntatietocht hadden. Deze nachtelijke tocht is altijd spannend voor de leerlingen, het verliep héél goed. De leerlingen liepen vanaf 21.00 uur over de heide van het Drents Friese Wold. De docenten zaten klaar op hun versierde en verlichte posten om de leerlingen te ontvangen. De namen werden gecheckt en de route werd hervat. Bij aankomst op het park kregen de leerlingen een lekker kopje warme thee van mevrouw Azier. Daarna snel naar bed, want donderdag is het “de dag van het Levend Stratego!”

De spanning was bij het ontbijt al te voelen. Geen hap door de keel…dus de korstjes bleven liggen. De tactiek werd bedacht door zowel leerlingen als docenten. Samenwerking en plezier staat natuurlijk voorop, maar deze sportieve strijd krijgen we er niet uit. En al helemaal niet met alle extra fanatieke LO-docenten die deze week aanwezig zijn!

Voor V1x was het vandaag een extra spannende dag want zij mochten eindelijk de klimtoren op. Er werd naast het klimmen ook geabseild en getokkeld. De knikkende knieën waren te voelen in Zaandam. Het kan zijn dat u na het weekend nog zand in uw huis vindt, het tokkelen had een zachte zanderige landing!

Vanmiddag werd ook weer de Splash gemaakt die dagelijks op de deurmatten van de leerlingen te vinden is. Op het moment van schrijven wordt hij net gebracht door een leerling uit klas B1f. In de Splash staat belangrijke informatie voor de leerlingen, maar ook hun zelf gemaakte strips, “wist u datjes” en interviews.

Vanavond de Slotavond met natuurlijk de afsluitende disco! Er worden een aantal prachtige optredens door leerlingen en docenten verzorgd. Deze afsluitende avond wordt gepresenteerd door onze showmaster Mijsje. Zij heeft samen met de andere Spectra-leerlingen de zaal omgebouwd tot een echte discotheek.

Namens het hele team bedankt voor jullie geweldige kinderen. Het was een te gekke week met een hele leuke groep.

Groetjes namens alles docenten en leerlingen uit Appelscha