Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Week 1: Woensdag

Vandaag waren de klassen B1b en V1b aan de beurt voor de klassendag. Na de uitleg van hun mentor gingen de leerlingen op pad. Een goede uitleg betekent niet altijd een vlekkeloze dag. Hier en daar een verdwaalde brugpieper! Wees gerust, ze zijn allemaal weer teruggekomen.

Een klassendag zonder regen is geen klassendag…. Na de lunch begon het te regenen, dus regenpakken werden aangetrokken. Niet stoer, niet hip maar wel super fashionable. De leerlingen van V1x mochten vandaag bijkomen van hun klassendag en hadden alle onderdelen binnen. Eén groepje had vanmorgen samen met mevrouw Dwars een te gekke drama-les, de andere groep maakte de krant, terwijl weer een andere groep het onderdeel Oosterse wijsheden deed. Leuke onderdelen waarbij het talent en de creatieve geest naar boven komen.

B1f en B1a mochten vandaag klimmen. Ze hebben het geweldig gedaan. Mevrouw Frankes en meneer Dekker waren trots op hun leerlingen. De klassen sloten af met de tokkelbaan, waarbij het zand nog in de broek zit… Top dag!

Vanavond is de Nachtelijke Oriëntatietocht. We zullen de weersverwachtingen goed in de gaten houden en we verzoeken u weer een schietgebedje te doen en dan hopen we dat het droog blijft.

Fijne avond en groetjes van alle leerlingen die bijna geen tijd hebben om jullie te missen!