Deze website gebruikt cookies en scripts om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Oké, ik begrijp het!

Week 2: Maandag

Maandagochtend om 09:00 uur stonden de eerste leerlingen al klaar om hun bagage bij de bussen af te leveren. Er werd met een lach en een traan afscheid genomen van de ouders en even later ging het dan toch echt gebeuren: de bussen gingen vertrekken!

Na een lange busreis die vooral zwaar was voor de trommelvliezen kwamen de klassen aan in Appelscha. Hier werd een heuse 7-kamp gespeeld waarin de teams, bestaande uit groepjes leerlingen, elkaar op alle fronten probeerden te verslaan.
 
Toen de 7-kamp afgelopen was, zijn de leerlingen naar de huisjes gegaan om daar te koken voor zichzelf en voor een van de begeleiders.
Na heerlijk gegeten te hebben kwamen de begeleiders met een lach op het gezicht terug. De één was onder de indruk en had heerlijk gegeten, de ander kreeg een bord kale bami voorgeschoteld en smeerde in het eigen huisje nog maar even een boterham.


 
Met goed gevulde buikjes stonden de leerlingen rond 20:30 weer klaar om het Dierengeluidenspel en het Smokkelspel te spelen. Ook dit ging gepaard met het nodige enthousiasme. De groepen leerlingen zijn namelijk uitzinnig van vreugde nu de Corona-maatregelen weer zijn versoepeld.

Hopelijk slapen de leerlingen vannacht goed, zodat ze morgen vol energie aan de start verschijnen. 

.